Registracija
GoraSavina.com vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Папа Јован Павле Други, рођен као Карол Јузеф Војтила, је током Другог светског рата радио за немачког индустријског гиганта IG FARBEN, као хемијски инжењер и бавио се испорукама Циклон-Б гаса за нацистичке концентрационе кампове.

Након тога, иако хемијски инжењер, напрасно постаје католички свештеник, 1946. године, тако да је својеврсни рекордер јер је завршио теологију за 6 месеци, а докторирао за 2 године.

За кратко време постаје бискуп, па надбискуп, па кардинал, а онда и папа.

То је ваљда награда за ратне заслуге.

1998. године прогласио је Алојзија Степинца за свеца.


Činjenice, Tiko, činjenice? Ne, samo tvoje obmane, koje dolaze iz gomile pamfleta i bezvrednih knjiga koje pronalaziš na smetlištu istorije.

Da li ti znaš da je Stepinac pomogao da više od 7.000 Jevreja napusti NDH i ne završi u Jasenovcu? Naravno da ne znaš, jer u Goebbels-ovskim pamfletima koje čitaš se takve stvari ne pominju, samo one činjenice kojima se može manipulisati i obmanjivati.

Evo, još jednom, za tebe da uživaš, a za ljude da vide na kom su to nivou tvoja baljezganja:

Otac Martija Ahtisarija, specijalnog izaslanika UN za Kosovo prezivao Adolfsen, a tokom Drugog svetskog rata bio je oficir u zloglasnoj dobrovoljačkoj SS diviziji "Viking"! Kako piše odlično obavešteni „Nedeljni telegraf“ a prenosi pouzdani „Kurir“, Oiva (Adolfsen) Ahtisari, Martijev otac, služio je u bataljonu "Nord-Ost" koji su činili isključivo finski dobrovoljci.

Tek sledi: majka Tonija Blera bila je kapo u Aušvicu i lično mučila Srbe. Ujak Džordža Buša je Albanac, rođen u Draču, gde je držao logor za Srbe, povremeno ih ubijao, a uglavnom mučio. Brat Carle del Ponte bio je ustaša, albanskog porekla. Bliski rođak nemačke premijerke Merkelove bio je zloglasni član Handžar divizije. Svi članovi Kontakt grupe bili su esesovci. Ukoliko Rusija ne uloži veto u Savetu bezbednosti, otkriće se javna tajna: da je Putin sin Sergeja Lavrova iz veze sa Hilari Klinton. Agim Čeku je plod trećeg Hitlerovog kolena. Xavier Solana je Albanac. Otac Olija Rena služio je u jedinici Adolfsena, Martijevog oca, kao dželat. Miteranov ujak zvao se Miterani i imao albanski pasoš. Bil Klinton je naučio da svira saksofon u tiranskim klubovima gde je organizovao jazz-mrežu koja je dilovala narkotike i zalagala se za oralni seks. Predsednik Slovačke je homoseksualac. Potpredsednik Češke ima buve. Predsednik mađarskog Parlamenta ima ženu Albanku.

lol lol lol lol lol lol lol lol8) lol 8) Pa sad je meni jasnije što smo mi Serbi mOrali biti BoMbardovani... wink Mali, da se smiriš NIJE TO OVO DŽUMBUS, ovo je fOrum, bre :!:


Smile Odlučio sam, od danas se na forumE družiM samo sa natčOveci, "sitna bOranija" me više ne iNteresuje...
Маитреја.

Промотер обмане.

Погодак у центар. Нема се шта додати.

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 12:47 pm.