Registracija
GoraSavina.com vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Dje su svi hipnotisaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!roll
lol lol lol

Још једна занимљива дебата. Хипноза. Свима препоручују маске, сугестивно. Неки их стално носе. Грип или сунчаница, иста је дијагноза ових дана, месеци, година.

SuRuBak kaže...
Но, да се вратимо суштини хипнозе. Све источњачке религије се темеље на хипнози, тако да иако постоје појавне разлике између хипнозе, Зена, јоге, разних источњачких метода лечења, трансценденталне медитације и тако даље, суштинска разлика не постоји. Иако се ритуали разликују, у основи се налази једно те исто. Хипноза из "сиве зоне". Јога је потпуно заснована на хипнози. Иако се јога не сматра религијом, основна замисао и циљ је јоге је сједињавање (или приљубљивање) са богом (или каквим њиховим дајјом или неким другим ђаволом), тако да се јога изјашњава као усавршавање ума и лечење физичких и психичких обољења, и управо је хипноза то што омогућава тај процес исцељења. Наравно, што не платиш на мосту платићеш на ћуприји, тако и ти најчешће заврше у канџама какве секте. Видим да се неки интересују за хипнозу, као и за могуће употребе хипнозе за своју личну корист. Такви треба да знају да се хипноза, иако није наука, налази као саставни део праксе и ритуала окултних удружења разних врста и то од њиховог настанка, а цена која се плаћа може да буде већа него што изгледа на почетку. У ствари, како време пролази, тако и цена расте. Вековима су Зен, будистички и тибетански свештеници, као и јогији, гуруи, брамани, браме, ламе и тако даље, користили систем медитације и стања измењене свести, тј. хипнозу у својим ритуалима. Крајем 19. века хипноза се у Европи називала веома необичним именом, а то је "масонска апоплексија". Масонска секта је своје "учење" преузела од тих брамана и брахмана са Тибета, те тако и хипнозу и остале ђаволије. Али, за главну нит расправе, то је мање важно...

 

 

ta joga je super, toliko vezbanja da bi na kraju poljubio sam sebi dupe 

О браћо, каните се јога, медитација, нирвана, контемплација и осталих херетичких глупости.

"Знање пак без љубави, то је око без зенице, уво без слуха, тело без духа. Такво знање надима, води у гордост, а гордост убија душу као нико."
   lajkuje ovo

"Не можеш пробудити онога ко се прави да спава." - пословица Навахо индијанаца

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vreme je 1:55 pm.