Registracija
GoraSavina.com vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Тематика књига:

- књиге које се баве српском историјом. Старе књиге пре 1940. тј. пре владавине комуниста или новије књиге које сматрате да су корисне за разумевање наше историје. 

- књиге корисне за разумевање православља.

Књиге можете скенирати скенером ако га имате или телефоном сликати страну по страну и од тога добити .пдф документ али је квалитет обично слабији.

Ја бирам да књигу однесем у фотокопирницу када могу и да ми скенирају. За пар хиљада динара ја сам спасио неку књигу од заборава. Није то трошак и дар за друге. То је добро послушање и добро дело за спрство јер ће књига бити скинута на компјутерима разних људи. 

За почетак књиге можете постављати овде. Максимална величина фајла 300мб.

Poslednja izmena Januar 13, 1:28 pm od Shorin011.
Ко ће бити ратник ако сви оду у монахе...

За почетак делим овде нешто изузетно. Наиме већ се појавило на форумима скенирано Законоправило Светог Саве. Што се мене тиче ово је најважнија књига на српском језику и сматрам да ће бити непресушни извор за истраживања историје следећих деценија. 

Књига је у .пдф формату.

https://mega.nz/file/rclGiSIQ#gARbbHZgjlvVzhQpovJf...

Poslednja izmena Januar 21, 11:35 am od Shorin011.
Ко ће бити ратник ако сви оду у монахе...

Додајем:


Додајем:


Скенирана књига Мирка Драговића СВЕТИ САВА НИЈЕ СПАЉЕН - Историска расправа (1930. год) Мирко Драговић СВЕТИ САВА НИЈЕ СПАЉЕН - Историска расп�

[quote=1004359]

Законоправило Светог Саве

Помаже Бог! Брате,Бог те благословио за ово дело! Ако већ не можемо имати ,,праву,, књигу, дај да се упознамо са делом на овај начин! Иначе,све књиге Светог Николаја Велимировића има у Плеј стору ,препоручујем! 

,,Истина ће вас ослободити,,
Sva vremena su GMT +1. Trenutno vreme je 7:16 pm.