Registracija
GoraSavina.com vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Kako da prijavite zloupotrebe na sajtu?

Za prijave zloupotreba sajt ima ugrađene funkcije za prijavu. Slobodno ih koristite, svakodnevno reagujemo.

1. kršenje zakona - dečija pornografija, ozbiljne pretnje (mera: suspenzija, saradnja sa MUP-om)
2. lažni ženski profil (brisanje profila i blokiranje email adrese)
3. nedozvoljeni sadržaj - tuđe slike, copyright, (upozorenje, suspenzija)
4. preti i vređa me - nacionalna, religijska ili seksualna opredeljenja (upozorenje, suspenzija, za ponavljanje doživotna suspenzija)
5. spamuje me - reklame drugih sajtova, prodaja prizvoda (doživotna suspenzija bez upozorenja).

Slanje reklama za druge sajtove kroz poruke ili ostavljanje email adrese unutar profila dovode do doživotne suspenzije bez upozorenja. Nemamo tolerancije za takvo ponašanje, platite reklamu od toga se ovaj sajt izdržava.


Napomena - golotinja ne spada u nedozvoljeni sadržaj. Godinama smo pokušavali da regulišemo golotinju na sajtu i nismo uspeli, konačno smo shvatili da korisnici jednostavno žele da koriste sajt na takav način. To ne znači da nemate mogućnosti da se zaštitite jer možete uraditi sledeće:

* blokirati korisnika
* ukloniti ga sa liste prijatelja - ako vam na početnoj strani iskaču slike "organa" koje vam smetaju. Vi vidite samo aktivnosti prijatelja.
* aktivirati "nevidljiv mod" - nećete biti vidljivi na sajtu
* u nalog - podešavanja privatnosti - poslati vam poruku - obeležiti "prijatelji" i onda ćete moći da dobijete poruku samo od svojih prijatelja. Naravno vi možete poslati poruku svima.


Suspenzija za maltretiranje korisnika

Da razjasnim situaciju oko eksplicitnih fotografija. One su dozvoljene na sajtu, ipak nije dozvoljeno maltretiranje članica. Ukoliko vam članica stavi do znanja da ne želi takve slike, onda treba da prestanete. Članica se može žaliti i član koji je slao slike i pored molbe da to ne čini, biće suspendovan na 3 dana.


Admin, GoraSavina.com