Registracija
GoraSavina.com vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

Kako da pronađete partnera na sajtu?

1. postavite sliku profila i napravite svoju galeriju slika. Bez slike profila nećete izaći u pretrazi članova i šanse za kontakt su vam 1000x manje. Potrudite se da slika vašeg profila, ne bude slika vašeg polnog organa jer verujte nam to odbija ljude. Golišave slike slobodno stavite u galeriju ako to želite.

2. popunite profil, budite zanimljivi i iskreni. Ne morate koristiti prave podatke, ali prikažite se iskreno.

3. učlanite se u klubove, pronađite istomišljenike.

4. pretražite članove sajta i kontaktirajte nekoga ko vam se sviđa. (pogledaj detalje ispod)

5. budite aktivni - postavljajte slike, video, pišite blog, stavljajte slike i video u grupama, pišite na forumu. Devojke često kontaktiraju zanimljive tipove i onda se dalje ide spontano.

6. super booster - platite članarinu. U svakom trenutku na sajtu ima par hiljada aktivnih devojaka, ali posmatrači ne mogu kontaktirati nove devojke, već mogu pričati samo sa devojkama koje su im prijatelji. Vip članovi mogu kontaktirati devojke što ih stavlja u daleko povoljniju poziciju od posmatrača.


Kada pronađete nekoga ko vam se dopada, uradite sledeće:

1. Ako ne želite da budete napadni - like, poke, komentar na slici, napiši nešto na zidu
2. Zatražite prijateljstvo i pošaljite poruku.
U prvoj poruci nemojte nikako slati sliku svog polnog organa, verujte to devojke ne pali.


Najčešće greške:

1. slika polnog organa na profilu - izgledaćete kao psihopata.
2. slika polnog organa u prvoj poruci - ispadate očajni psihopata. Kasnije može kada se upoznate...
3. poruka tipa “'al bi te karao”, prvo postanite prijatelji, pa malo obrazložite taj svoj stav.


Razlika između “posmatrača” i “vip člana”

Za posmatrače glasi pravilo “dame biraju” i ako imate popunjen profil, zanimljivi ste ili imate lepe slike šanse su vam veće. Posmatrači mogu neograničeno kontaktirati devojke sa kojima su već prijatelji, ali ne mogu poslati zahtev za novo prijateljstvo, a time ne mogu slati ni poruke novim devojkama.

Vip članovi mogu kontaktirati sve devojke na sajtu. Članstvo na sajtu je 200-300 dinara nedeljno, tj. cena jednog pića u kafiću. Vip članovi imaju mogućnost da koriste chat i nemaju nikakva ograničenja u pogledu slika, videa i prostora. Članovi sajta imaju mnogo veće šanse da upoznaju nekoga jer je profil označen kao proveren i to daje sigurnost devojkama. Bez obzira što je vaš profil proveren, vaši podaci su apsolutno sigurni i nikome nisu dostupni. Anonimnost je zagarantovana svim korisnicima sajta.

Kada "Vip članu" istekne članstvo prelazi u status “posmatrača” i može neograničeno kontaktirati sve devojke sa kojima je postao prijatelj za vreme Vip članstva.


Zašto smo uveli članarinu.

Odgovor je prost, na našem sajtu postoji nekoliko hiljada devojaka koje su aktivne u svakom trentuku, ali postoji 20-30 puta više muškaraca. Kada svi muškarci krenu da šalju poruke devojkama, one uglavnom odlaze sa sajta. Da se to ne bi dešavalo, data je prednost devojkama. One mogu da banuju člana, da koriste “nevidljiv mod” i samo ih članovi mogu kontaktirati. Na taj način je postignuta jedna vrsta jednakosti na sajtu i prijatnijeg okruženja za devojke.


Suspenzija za maltretiranje korisnika

Da razjasnim situaciju oko eksplicitnih fotografija. One su dozvoljene na sajtu, ipak nije dozvoljeno maltretiranje članica. Ukoliko vam članica stavi do znanja da ne želi takve slike, onda treba da prestanete. Članica se može žaliti i član koji je slao slike i pored molbe da to ne čini, biće suspendovan na 3 dana.


Adminka
Upoznavanje.net