Registracija
GoraSavina.com vam pomaže da se povežete sa drugim ljudima iz vašeg života.

VIP član ili posmatrač

Kako da postanem član?

Detalje o paketima pogledajte na strani Članarina kada kliknete na dugme “učlani se sada” videćete cenovnik i opcije plaćanja.

Zašto smo uveli članarinu.

Odgovor je prost, na našem sajtu postoji nekoliko hiljada devojaka koje su aktivne u svakom trentuku, ali postoji 20-30 puta više muškaraca. Kada svi muškarci krenu da šalju poruke devojkama, one uglavnom odlaze sa sajta. Da se to ne bi dešavalo, data je prednost devojkama. One mogu da banuju člana, da koriste “nevidljiv mod” i samo ih članovi mogu kontaktirati. Na taj način je postignuta jedna vrsta jednakosti na sajtu i prijatnijeg okruženja za devojke.


Razlika između “posmatrača” i “vip člana”

Za posmatrače glasi pravilo “dame biraju” i ako imate popunjen profil, zanimljivi ste ili imate lepe slike šanse su vam veće. Posmatrači mogu neograničeno kontaktirati devojke sa kojima su već prijatelji, ali ne mogu poslati zahtev za novo prijateljstvo, a time ne mogu slati ni poruke novim devojkama.

Vip članovi mogu neograničeno kontaktirati sve devojke na sajtu. Članstvo na sajtu je 150 dinara nedeljno, tj. cena jednog pića u kafiću. Vip članovi imaju mogućnost da koriste chat i nemaju nikakva ograničenja u pogledu slika, videa i prostora. Članovi sajta imaju mnogo veće šanse da upoznaju nekoga jer je profil označen kao proveren i to daje sigurnost devojkama. Naravno, vaši podaci su apsolutno sigurni i nikome nisu dostupni. Anonimnost je zagarantovana svim korisnicima sajta.

Kada "Vip članu" istekne članstvo prelazi u status “posmatrača” i može neograničeno kontaktirati sve devojke sa kojima je postao prijatelj za vreme Vip članstva.


Načini plaćanja i cena:

Cena članarine na nedeljnom nivou je simbolično koliko bi ste potrošili za jedan odlazak u kafić. Moguće je plaćanje kreditnim karticama, uplatnicom i sms porukama. Procena je da će samo 2-3% muškaraca na sajtu imati vip članstvo što vas dovodi u drastično bolju poziciju za upoznavanje od besplatnih članova.