Наша мисија овде

 ГораСавина је пре свега сајт за дружење и упознавање наших људи из земље и иностранства. Ово је сајт за неке нове клинце који користе интернет, путују, уче, говоре језике, боре се и поносни су на своје порекло. Свесни смо да се српском већином у овој земљи и иностранству нико не бави и зато желимо да промовишемо позитивну страну наше културе и окупимо позитивне снаге из земље и иностранства.

Чиме се бавимо?
Духовна борба, едукација преумљењем и повратком себи, дружење и међусобно помагање.

Чији сте ви?
Стазама Светог Саве. Нема команданта, сами за себе или у малим групама. Наше јавно место окупљања овај сајт, а тајно место литургије у црквама.

Крајњи циљ?
Литијама до једне нове Србије. Да се сложимо, умножимо и обожимо. Преумљење и враћање себи. Завршетак окупације мирним путем.

За кога није?
За страначки опредељене, за нападање других чланова, за револуцинаре, југословенски орјентисане, лгбт, за прозападне.

Шта је кошница?
Права кошница је наша црква, онлајн овај сајт је место договора. Нема команданта, нема странке, до победе преумљењем и послушањем.

Имате ли благослов?
Благослов давно добијен на Хиландару. Нећемо компликовати, радимо и тражићемо опроштај ако треба.

Ко стоји иза овога?
Нико. Ми сви удружени у заједничком циљу. Нема команданта, нема центра. Ако да Бог окупићемо се око цркве. Свако себи послушање нека изабере, дружимо се, тајно место окупљања сваке ћелије литургија у цркви ако сте у могућности.

Због чега?
У доба цензуре интернета, када се прате активности на Фејсбуку, Виберу, Гуглу овај сајт је алтернатива. Домаћи и чува приватност.

Да ли анонимно или под именом?
Ваша ствар избора. Не радимо ништа што је против закона и свако одговара за своја дела. Јавно ако сте своји на своме. Анонимно ако сте на осетљивој функцији па није згодно да се зна. Ваши подаци се свакако чувају и по закону без налога суда неће бити откривени.

Шта промовишемо овде?
Сајт ће помагати повезивање наших људи у земљи и иностранству и промовисати традиционалне вредности, без политике и без милитаризма. Истраживаћемо како зарадити од интернета, останак младих у земљи, ћирилицу, нашу историју и културу. Промовисаћемо повратак у земљу или из града на село и живот у породици. Хајде да се дружимо и видимо како једни другима можемо да помогнемо путем интернета.