Политика приватности

Веб сајт gorasavina.com врло озбиљно схвата своју одговорност у погледу заштите података о личности.

gorasavina.com (у даљем тексту веб сајт) обвезује се да ће штитити Вашу приватност и омогућити Вам најбоље могуће искуство коришћења ове веб странице.

Молимо, прочитајте ову изјаву како бисте разумели како се односимо према Вашим личним подацима. Ова изјава се може мењати, па препоручујемо да је повремено проверите.

Ова политика заштите приватности описује начине на које веб сајт користи личне податке посетилаца. Давањем својих личних података и прихватањем Политике приватности потврђујете да сте сагласни да се Ваши подаци користе на начин описан у овој Политици. Уколико се Политика приватности промени, измењени текст Политике ћемо објавити на овој страници.

Веб сајт можете прегледати бесплатно и без икакве обавезе да откријете свој идентитет или оставите било какве личне податке. Уколико се одлучите да користите форум, неопходно је и да се региструјете са подацима које уписујете самостално на основу вашем избора.

ПРИКУПЉАЊЕ ИНФОРМАЦИЈА – начин и разлог
Веб сајт тражи Ваше личне податке само ако желите користите неку од наших услуга и самовољно попуните форме на нашем веб сајту.

Посетите ли веб сајт, наш веб провидер аутоматски бележи податке коју укључују ИП адресу Вашег рачунара, врсту претраживача, име домена, време посете, адресу веб странице с које сте дошли, те све информације о страницама које посетите на нашој веб локацији о чему сте били обавештени на свим страницама веб сајта.

Подаци које скупљамо су следећи:

  • Домен и ИП адреса;
  • Врсту прегледача и оперативног система помоћу којег се приступило нашем сајту;
  • Време приступа и дужину посете;
  • Стране које посећујете;
  • Уколико сте посетили наш веб сајт са неког другог сајта, адресу тог сајта;
  • Уколико нам сами проследите информације.

У којим случајевима бележимо ваше приватне податке:

Постављање питања
(Име, емаил – на који вам достављамо одговор)
Контакт подаци и питања се чувају у интерној бази докле год аутор не тражи да се питање из интерне базе избрише.

Пријава на билтен (вести, њузлетер)
(Име, емаил адреса)

Остављање коментара
(Име, емаил адреса, ип адреса)

ВАШЕ ЛИЧНЕ ПОДАТКЕ НЕ ДЕЛИМО СА ДРУГИМА НИ ПОД КОЈИМ УСЛОВИМА
Веб сајт неће продавати, трговати, изнајмљивати или давати Ваше личне податке трећој страни ни под којим условима.

СИГУРНОСТ ПРИКУПЉЕНИХ ИНФОРМАЦИЈА
Веб сајт посебно брине да су прикупљене информације о корисницима сигурне и заштићене од губитка, промена, недозвољеног приступа и било које врсте злоупотребе.

Веб сајт је на сигурном SSL серверу. Придржавамо се строгих безбедносних процедура у погледу чувања и откривања информација које нам дајете како бисмо спречили неовлашћени приступ истима.

Са нашег сајта линкови могу водити на друге веб сајтове. Не сносимо одговорност за политику или процедуре за заштиту података, као ни за садржај на овим веб сајтовима.

ПОЛИТИКА КОЛАЧИЋА
Коришћењем нашег веб сајта сагласни сте да можемо да сачувамо колачиће и ИП адресе и да им приступимо, да користимо друге методе за прикупљање података о коришћењу веб сајта и побољшамо ваше искуство на мрежи.

ВАШ ПРИСТАНАК
Тиме што настављате да користите наш веб сајт слажете се са тим да можемо да поставимо колачиће на ваш рачунар како бисмо анализирали начин на који користите наш веб сајт.

ШТА ЈЕ КОЛАЧИЋ?
Колачићи су мале датотеке које се постављају на ваш рачунар преко веб сајтова које посетите или одређених порука е-поште које отворите. Њихова употреба је широко распрострањена како би веб сајтови могли правилно да функционишу и како би њихови власници могли да добију пословне и маркетиншке информације.

КОЈЕ ЛИЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ПРИКУПЉАЈУ КОЛАЧИЋИ?
Уопштено, колачић садржи текстуални низ који садржи информације о прегледачу. За рад није неопходно да колачић препозна одакле сте, он само треба да запамти ваш прегледач.

ДА ЛИ МОГУ ДА ПОВУЧЕМ СВОЈ ПРИСТАНАК?
Након што сте нам дали пристанак у погледу коришћења колачића, на вашем рачунару или уређају биће сачуван колачић који ово подешавање памти за наредни пут. Ово престаје да важи након одређеног времена (у сваком случају у периоду од 13 месеци). Уколико у било којем тренутку желите да повучете свој пристанак, биће потребно да избришете колачиће преко подешавања у интернет прегледачу.

КАКО МОГУ ДА ИСКЉУЧИМ КОЛАЧИЋЕ?
Интернет прегледачи вам омогућавају да промените подешавања у вези са колачићима.

Google  АНАЛИТИКА
Ова веб страница користи Google аналитику за анализу коришћења веб странице.

КАКО НАС КОНТАКТИРАТИ?
У сваком тренутку можете захтевати брисање свих података слањем захтева на info@gorasavina.com.

ПРОМЕНЕ ПОЛИТИКЕ ПРИВАТНОСТИ
Све промене политике приватности ће бити забележене овде, тако да посетиоци наших страница увек знају које информације прикупљамо, како их користимо и у којим околностима их делимо с трећом страном.